Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar din casele românilor nu poate lipsi bradul împodobit. Până pe 24 decembrie, cumpără-ți bradul natural de Crăciun de la Leroy Merlin, la cel mai mic preț, și poți contribui la protejarea mediului. Astfel, te poți implica activ în campania de vânzare sustenabilă a brazilor organizată de Leroy Merlin pentru al șaptelea an consecutiv, returnând brazii uscați după Sărbători pentru a fi transformați în produse prietenoase cu natura, precum peleți sau compost.
– Cel mai mic preț, începând de la 27.90 lei
– Îl poți comanda și online, cu livrare la domiciliu oriunde în România
– Brazii provin din pepiniere special create
– Brazii vor fi colectați si transformați într-un produs ecologic
– Primești un voucher de 25 de lei la returnarea sa în luna ianuarie

La Leroy Merlin ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă diversă de tipuri de brad natural la prețuri mici, care pornesc de la 27.90 lei, în funcție de preferințele tale în ceea ce privește coroana, desimea, înățimea sau soiul. Brazii pot fi achiziționați din grădinile special amenajate în exteriorul magazinelor.

Mai mult, dacă achiziționezi un brad natural de Crăciun din rețeaua de magazine Leroy Merlin România sau din magazinul online www.leroymerlin.ro până pe 24 decembrie 2021, îl poți returna în magazinele retailerului după Sărbători, în perioada 3-31 ianuarie 2022, și vei fi răsplătit cu un voucher în valoare de 25 de lei. Voucher-ul poate fi emis după returnarea bradului în baza cardului digital de client și a documentelor care atestă cumpărarea produsului, fiind valabil pentru cumpărături în magazinele fizice Leroy Merlin, dar și pentru comenzi online, în perioada 3 ianuarie – 14 februarie 2022.

Totodată, Leroy Merlin oferă mai multe soluții alternative pentru a-ți achiziționa bradul natural de Crăciun, pentru ca tu să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine: Comandă online cu livrare la domiciliu oriunde în România, Rezervă și Ridică prin care îți poți rezerva produsul dorit din magazine cu ridicare personală ulterioară sau Comandă telefonică dacă vrei să plasezi rapid o comandă cu ridicare din magazin a produselor sau cu livrare la domiciliu.

Grija pentru natură este una dintre prioritățile Leroy Merlin România, astfel toți brazii comercializați de retailer provin din pepiniere special create pentru plantarea și creșterea brazilor de Crăciun. Pepinierele sunt amplasate exclusiv pe terenuri agricole întinse pe zeci de hectare, contribuind astfel la diminuarea emisiilor de dioxid de carbon prin însăși existența lor. Inițiativa de sustenabilitate a companiei se alătură seriei de acțiuni dedicate atingerii obiectivului Grupului ADEO, din care face parte retailerul, de a scădea cu 20% impactul emisiilor de dioxid de carbon până în 2025.

În luna ianuarie a acestui an, circa 40.000 de brazi au fost colectați prin campania de reutilizare organizată de Leroy Merlin. Toți brazii colectați au fost mărunțiți și transformați în peleți (combustibil ecologic) și compost (îngrășământ pentru grădini sau terenuri agricole), devenind o alternativă importantă la combustibilii convenționali.

În România funcționează 19 magazine LEROY MERLIN în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.​

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.