Orice formă de de publicitate sau reclamă va fi interzisă în curbe și în intersecții, precum și în zonele de asigurare a vizibilității, prevede un proiect legislativ adoptat de Senat. De ce este important: Legislația actuală interzice amplasarea construcțiilor și panourilor publicitare în curbe și în intersecțiile doar la nivel de căi de comunicație, în ampriză și în zonele de siguranță, precum și pe suprafețele de teren destinate asigurării vizibilității în curbe și în intersecții.

”Se interzice amplasarea mijloacelor de publicitate sau reclamă în curbe și în intersecțiile la nivel ale căilor de comunicație, în ampriză și în zonele de siguranță, precum și pe suprafețele de teren destinate asigurării vizibilității în curbe și în intersecții”. Prin urmare, conform acestei formulări, orice fel de reclamă sau publicitate va fi interzisă în spațiile menționate.

”Spațiile publicitare nu trebuie să împiedice sub nicio formă vizibilitatea șoferilor pe drumurile din România, siguranța circulației fiind prioritară pentru autoritățile publice”, arată inițiatorii proiectului. Pentru a intra în vigoare, proiectul mai trebuie aprobat de Camera Deputaților și promulgat de șeful statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.