Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a intervenit, vineri seara, în localităţile Deda şi Vălenii de Mureş, acolo unde au fost inundate 16 curţi, trei anexe gospodăreşti şi o locuinţă, în urma precipitaţiilor abundente, transmite Agerpres.

„Ca urmare a precipitaţiilor abundente din ultimele 24 de ore, pompierii Detaşamentului Reghin, Punctului de Lucru Deda, în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Deda, au intervenit în localităţile Deda şi Vălenii de Mureş, pentru extragerea apei din 16 curţi, 3 anexe gospodăreşti (bucătării) şi o locuinţă. Pentru gestionarea optimă a situaţiei de urgenţă în cadrul misiunilor au fost mobilizate trei autospeciale de stingere dotate cu motopompe transportabile, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o motopompă remorcabilă şi una transportabilă, precum şi două buldoexcavatoare din cadrul unităţii administrativ-teritoriale”, a anunţat ISU Mureş.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentelor nu s-au înregistrat victime şi nu a fost necesară evacuarea persoanelor din gospodăriile afectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.