Anul acesta, revelionul în stradă a revenit la Târgu Mureș în contextul în care autoritățile au ridicat restricțiile pentru evenimentele în aer liber, transmite Rador.

Astfel, Primăria Municipiului Târgu Mureș organizează în Piața Victoriei un spectacol în cadrul căruia vor urca pe scenă două trupe cunoscute din Târgu Mureș și Cluj-Napoca. Târgumureșenii se vor putea bucura de Anul Nou de tradiționalul foc de artificii, spune reprezentantul Primăriei Târgu Mureș, Cristina Pruteanu.

„Concertele vor fi susținute de trupele Desperado din Cluj-Napoca și Vizi & Band din Târgu Mureș și vor fi urmate de un spectacol de lasere, un fel de rămas bun pentru anul care se încheie, iar la cumpăna dintre ani vor fi multe focuri de artificii. Vă așteptăm, începând cu ora 22, să intrăm împreună în noul an! Evenimentul va începe cu concertul trupei Desperado, care va fi urmat, la ora 23, de concertul lui Vizi. Spectacolul de lasere este programat pentru ora 23 și 45 de minute, iar focurile de artificii vor începe la miezul nopţii”.

Chiar dacă participarea la evenimentul de Revelion este liberă, participanții sunt obligați să poarte mască de protecție și să respecte distanțarea fizică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.